Skäggolja-Long Journey

249 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager. 

HOMMER's skäggolja är framställd utifrån en avancerad formel med naturliga ingredienser av högsta kvalitet och effektivitet. Hampaolja som är naturens starkaste antioxidant omega 3 & 6 bevarar sina antioxiderande styrkor maximalt, återställer hudens mjukhet, tonar, återskapar och skyddar hår och hud.  

Den antioxiderande barbary fig oljan med anti-aging egenskaper, kombinerat med arganolja hjälper till att vårda, omstrukturera och ge näring åt ansiktets hår & hud. Avokadoolja förstärkt med vitamin E från solrosolja främjar och återfuktar ansiktets hår och hud. 

Formeln är komplett med HOMMER´s signaturdoft med noter av mörk bitter choklad, trä och frisk vetiver för en sofistikerad och gudomlig doft. 

Zoi exclusive rekommenderar denna produkt för att: Detta är en skäggolja som inte klibbar alls, d.v.s. super light beard oil. Själva doften är inte framträdande och kraftfull som många andra märken, utan denna ligger istället och myser lite svagt i bakgrunden. Den ger helt enkelt känslan av klass! 

  • Tips: Tvätta först rent skägget med HOMMER's Beard Shampoo för bästa resultat.   

Innehåll: 50 ml